V domácnostiach, ale aj kdekoľvek inde, je možné vďaka LED pásikom vyriešiť individuálne osvetlenie každej miestnosti a pritom si určiť aj polohu a miesto, kde ich umiestnite a akou intenzitou budú osvetľovať daný priestor. Výhodou LED pásikov je ich tvar, ktorý dáva neskutočne veľa možností kam ich nainštalujete a zmestia sa aj do priestorov, kam sa tradičné osvetlenie nedalo umiestniť.

Hra svetiel vďaka LED technológii

LED pásiky slúžia predovšetkým ako náladové či dekoratívne osvetlenie, ale ak má správny typ a veľkosť SMD diód, svetelný tok a tiež farby, je možné využiť ho aj ako hlavný zdroj svetla. Samotný názov „pásik“ skrýva v sebe tvar, ktorý má a ktorý ho predurčuje na osvetlenie napríklad priestoru pod kuchynskou linkou, poličkami, rámov zrkadiel či obrazov, pod garnižu či okolo fotografií a podobne. Rýchlo a jednoducho sa inštaluje led pásik vďaka obojstrannej lepiacej páske na zadnej strane svietidla, zapustený do sadrokartónu či do elegantných líšt bude nenápadný, nenaruší štýl interiéru, ale funkciu si splní.

Neobmedzené možnosti použitia LED pásikov umocňuje aj možnosť ovládať ich diaľkovým ovládačom, zapínanie, vypínanie, zmena intenzity svetla a podobne. Sortiment pásikov zahŕňa svetlá v bielej teplej, studenej a neutrálnej farbe, každá z nich je určená na iný typ aktivít, ale môžete využívať všetky, ak si zaobstaráte DUAL-WHITE pásiky. Diaľkovým ovládačom si totiž nastavíte plynulý prechod medzi jednotlivými odtieňmi bielej farby. Interiér môžete oživiť aj farbami, treba si však vybrať RGB a RGB-W pásiky, tiež sa ovládajú na diaľku a umožnia vám namixovať si širokú škálu farieb prechodom jednotlivými odtieňmi či nastaviť si zaujímavé svetelné efekty.

Netradičné použitie osvetlenia

LED pásiky vyšperkujú hrou svetiel vašu domácnosť podľa vášho želania a momentálnej nálady. Klasické žiarovky už nebudete potrebovať, ak zistíte benefity tohto typu osvetlenia, pretože ním dokážete dostať svetlo aj do neprístupných miest a vytvoriť si zaujímavý priestor osvetlený tak, aby vyhovoval predovšetkým vám.